Wat leuk dat je interesse hebt om als vereniging deel te nemen aan de FIFA League.

Niemand kan tegenwoordig nog om E-sport heen. Kinderen gamen veel meer. Laten we hier met elkaar op inspelen, door E-sport te verbinden met de vereniging.

Vanaf januari 2021 starten we met de competitie route naar het Nederlands Kampioenschap. Daarom zijn wij druk bezig om de competities in te delen. Het is dus tijd om je als vereniging te gaan inschrijven.

Als vereniging neem je een licentie bij FIFA League. Die licentie zorgt ervoor dat alle leden kunnen deelnemen aan onze competities. Het maakt niet uit of dit er 10 of 100 zijn.

Normaal kost de Licentie €750 per seizoen. Voor 2021 bieden wij alle verenigingen een licentie voor slechts €500.

Wat krijg je voor de Licentie:

  • Alle leden van de vereniging kunnen deelnemen aan de FIFA League
  • Alle deelnemers krijgen een online E-sport E-book
  • Dit seizoen bieden wij onze hulp aan om zoveel mogelijk leden van uw vereniging te bereiken om deel te nemen aan de FIFA League.


Naast de licentie kun je als vereniging ook een E-sport trainer voor de leden inhuren. Leden krijgen dan wekelijks een uur training in E-sport. Normaal gesproken gesproken kost een trainer €1600 per seizoen. Voor het seizoen in 2021 verlagen wij de prijs naar slechts €1200 voor een trainer. Een trainer van FIFA League neemt 10 spelers op in zijn team.