Ultimate team Dutch Team Tournament

Datum:            Zondag 6 december

Tijd:                 10:00 – 19:00

Prijzenpot:      €200

Inschrijfgeld:   €5

Toernooi omschrijving:

Wanneer je bent ingeschreven voor het toernooi ontvang je een link in de mail. De pagina van deze link updaten wij continu (op 6 december) over het verloop van het toernooi en wie je tegenstanders zijn. Ultimate team is het platform waarop gespeeld wordt.

Het Dutch Team Tournament wordt gespeeld in de Champions League vorm (via ultimate team). Dit betekent dat je in een poule van 4, 2 wedstrijden tegen iedereen speelt. Je speelt 2 keer achter elkaar tegen dezelfde tegenstander. Hierdoor versnelt het toernooi. De poule fase moet voor 13:00 gespeeld zijn. Klassieke wedstrijden worden gebruikt tijdens het toernooi.

Na de groepsfase gaan alleen de nummers 1 en 2 van de poule door. De andere spelers zijn uitgeschakeld in het toernooi.

Het toernooi wordt vervolg met een knock-out fase. Per rond slechts 1 wedstrijd.

Hoe geef je de uitslagen door?

Beide spelers hebben na afloop van de wedstrijd de mogelijkheid om een foto via Whatsapp (naar het telefoonnummer uit de mail) te sturen. Op de foto moet het volgende te zien zijn:

  • De uitslag
  • De tijd (90:00 / 120:00)
  • De teamnamen van beide spelers

Nadat de eerste speler een foto heeft ingeleverd, krijgt de ander automatisch nog 5 minuten om de foto te bevestigen. Levert slechts 1 speler een foto in, dan gaan wij uit van deze uitslag.

Voorwaarden toernooi:

  • Je mag alleen gebruik maken van Nederlandse spelers. Ook bij wissels mogen er alleen Nederlandse spelers in het veld komen.
  • Vroegtijdig stoppen van een wedstrijd is directe verwijdering uit het toernooi.
  • Wanneer uitslagen te laat bij ons binnen zijn en beide spelers ons hierover niks gemeld hebben, worden de uitslagen niet meer meegenomen. Wanneer 1 van de 2 spelers ons meldt dat de ander geen reactie geeft. Wint deze speler automatisch met 3-0. Een foto van een Playstation bericht dient ingeleverd te worden.
  • De accountnamen van spelers staan in het toernooischema. Spelers moeten zelf tijden afspreken om te spelen en ervoor zorgen dat de uitslagen tijdig binnen zijn.

Alvast je team samenstellen? Gebruik dan bijvoorbeeld Futbin.

Aan een ander toernooi deelnemen? Check dan eens de Zilver cup

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *